RECHTERHAND V/D CHEF DESSERT/PATISSERIE – M/V TE BONHEIDEN

RECHTERHAND V/D CHEF DESSERT/PATISSERIE – M/V TE BONHEIDEN

Bakkerij Carl is een grote ambachtelijke bakkerij in België met meerdere winkels.
Voor onze productie gelegen in Bonheiden zijn we op zoek naar een Rechterhand v/d chef dessert/patisserie M/V

FUNCTIEOMSCHRIJVING

Uw takenpakket bestaat uit:

– Bereiden en verwerken van recepturen ( beslag, deeg, vulling,…), zowel handmatig als machinaal
– Decoreren en afwerken van patisserieproducten: vullen, opspuiten, glaceren, garneren en decoreren
– Signaleren van afwijkingen en fouten in het productieproces op gebied van receptuur, hygiëne en veiligheid. Dit gebeurt conform de voorschriften en wettelijke standaarden zoals de HACCP-normen
– Verpakken , etiketteren, koelen, invriezen en/of presenteren van ( tussen)producten
– Opruimen en schoonhouden van werkruimtes en machines. Hier zal u ook de controlelijsten bijhouden wat betreft schoonmaak en hygiëne
– Ondersteunen van de Chef van de afdeling door middel van zijn taken waar te nemen bij zijn afwezigheid. Deze taken zijn:
– Aansturen van het team
– Plannen van de mensen en de uit te voeren productie

Voltijdse functie van 38u/week verdeeld over week- en weekenddagen

PROFIEL

– U bent in het bezit van een diploma in de patisserie en/of banketbakkerij
– Indien u geen diploma heeft telt ervaring
– U heeft oog voor kwaliteit
– U bent vlot in omgang, collegiaal in teamverband en flexibel naar de arbeidsplanning toe.
– U bent een betrouwbare rechterhand van de Chef, en bent in staat zijn taken waar te nemen tijdens zijn afwezigheid.
– U bent stressbestendig
– U toont de nodige flexibiliteit

AANBOD

– U zal tewerkgesteld worden binnen een sterk groeiend bedrijf
– U kan werken in team, alsook zelfstandig
– U zal tewerkgesteld worden binnen een bedrijf dat oog heeft voor zijn werknemers
– Aantrekkelijk loonpakket aangevuld met extralegale voordelen

Interesse? Neem dan contact op via eCONTACT

ANDERE VACATURES