WINKELVERANTWOORDELIJKE M/V VOLTIJDS

WINKELVERANTWOORDELIJKE M/V VOLTIJDS

Als warme Bakker en jonge, dynamische en snelgroeiende onderneming, gaat Bakkerij Carl er prat op enkel de allerbeste producten aan te bieden. Dit vertaalt zich in een ruim en kwalitatief aanbod van artisanaal bereid brood, ultra verse pistolets en ambachtelijke patisserie. Verder profileert Bakkerij Carl zich op het vlak van delicatessen, met een fijn assortiment aan charcuterie en kaas, alsook bereide gerechten en fijne salades.

Momenteel zijn we op zoek naar een enthousiaste WINKELVERANTWOORDELIJKE (m/v).

KERNTAKEN:

Je bent verantwoordelijk voor het efficiënt beheer van de winkel en zorgt ervoor dat elke klant en elke medewerker ten allen tijde optimaal tevreden is.
Je bent een people manager, die samen met het team, dagelijks garandeert dat alle doelstellingen gerealiseerd worden. Je voorziet op elk moment het juiste aantal medewerkers, door een efficiënte personeelsplanning en uurregeling en zorgt ook voor de perfecte ondersteuning en opleiding van je medewerkers. Je verwerkt en beheert de bestellingen en verzekert zo op elk moment de aanwezigheid van de juiste, kraakverse producten. Je bewaakt de kwaliteitsnormen van je winkel door een correcte bewaring, presentatie en prijs van de producten. Je bent tevens verantwoordelijk voor de aankleding van de winkel en zorgt voor een sfeervolle en seizoensgebonden uitstraling en de juiste positie van je producten.Je rapporteert aan de Sales manager.

PROFIEL

In de eerste plaats ben je een klantgericht en vriendelijk persoon, die graag met en voor mensen werkt. Je begrijpt en luistert naar de behoeften van de klant en beantwoordt met veel plezier alle vragen en speelt in op de noden. Je bent flexibel, bereikbaar voor je team en weekendwerk vormt voor jou geen probleem.Verder ben je een dynamisch leidinggevende. Je slaagt er door je passie en positivisme in je medewerkers te motiveren en aan te sturen met het oog op een supersterke service en een piekfijne winkel. Je deed bij voorkeur al een eerste werkervaring op in een leidinggevende functie.Tot slot verwachten we een grote affiniteit en passie voor onze producten, kennis van brood en/of charcuterie en kaas is altijd meegenomen.

AANBOD

We verwelkomen je graag in een dynamisch bedrijf waar respect voor elk individu centraal staat. We investeren voortdurend in een goede werksfeer en in opleiding van onze medewerkers zodat iedereen dezelfde waarden uitstraalt: klantvriendelijkheid, kwaliteit en versheid.We bieden je een voltijdse tewerkstelling in een gezond bedrijf waar jouw toekomst verzekerd is.

CONTACT

Interesse? Neem dan contact op via  of bezorg je CV op het adres: Bakkerij Carl, Putsesteenweg 59, 2820 Bonheiden.

ANDERE VACATURES