NIEUW: DRIVE THRU AFHAALPUNT

NIEUW: DRIVE THRU AFHAALPUNT

Via onze Drive Thru afhaalpunten kunt u uw (online of telefonische) bestelling ophalen vanuit de wagen, met de fiets of te voet in een bepaalde zone aan het winkelpunt. Dit zal met de nodige markering aangeduid worden.

Deelnemende winkels: Putsesteenweg – Liersesteenweg – Rijmenam – Battel* (*afhaling in wagen zelf niet mogelijk)

BELANGRIJK!
– Deze bestelling moeten online betaald worden of met gepast geld (omwisseling enkel mogelijk in het winkelpunt zelf)
– De Drive Thru is voorzien van een bel of neem telefonisch contact op om uw aanwezigheid door te geven (telefoonnummers staan op markeringspapieren)

AFHAALPUNT PUTSESTEENWEG

AFHAALPUNT PUTSESTEENWEG

Het afhaalpunt is gelegen aan de zijkant van de Bakkerij (ter hoogte van de Broodautomaat). Hier zal een zone gemarkeerd zijn waarbij u via ons personeel uw bestelling kan afhalen. Er is een bel voorzien of u mag telefonisch contact opnemen met het winkelpunt.
AFHAALPUNT RIJMENAM

AFHAALPUNT RIJMENAM

Het afhaalpunt is gelegen aan de achterzijde van de bakkerij. Dit is te bereiken via de zij oprit van de parking waar u naar achter kan rijden en gemakkelijk kan draaien om te vertrekken met uw bestelling. Er is een bel voorzien of u mag telefonisch contact opnemen met het winkelpunt
AFHAALPUNT LIERSESTEENWEG

AFHAALPUNT LIERSESTEENWEG

Het afhaalpunt is gelegen naast de ingang van de bakkerij (deur Carl’s Bakery Cafe). De parking is gelegen aan dit punt. Er is een bel voorzien of u mag telefonisch contact opnemen met het winkelpunt
AFHAALPUNT BATTEL

AFHAALPUNT BATTEL

Het afhaalpunt van Battel is gelegen aan de zijkant van de bakkerij. De deur van de poort zal gebruikt worden als Drive Thru. U kan gebruik maken van de bel! Belangrijk: afhaling in de wagen zelf is niet mogelijk in dit winkelpunt.