EEN PROFESSIONEEL TEAM

VERSE PRODUCTEN,
ELKE DAG.

Ook jij als professional voorzien we graag in onze specialiteiten. Je kiest uit een ruim assortiment aan broden, koffiekoeken, patisserie, soepen en verfijnde gerechten. Wij bevoorraden dagelijks diverse koude bakkers, supermarkten, ziekenhuizen en andere bedrijven van onze producten. Je kan steeds rekenen op dezelfde hoge kwaliteit. Eerlijk, vers en lekker bereid. Dit geheel conform alle hygiënenormen en reglementeringen.

Jouw behoeften en die van jouw klanten zetten we graag om in een voorstel op maat. Wij staan je graag bij met de nodige technische ondersteuning en begeleiding. Bestellen kan ook via onze webwinkel.

PROFESSIONEEL VAKMANSCHAP
KWALITEIT EN SERVICE

Met Bakkerij Carl als voedingsleverancier haal je een partner in huis waar je echt op kan rekenen. Wij maken er een erezaak van om, iedere dag, kwaliteitsvol en tijdig te leveren. We zetten de voordelen nog even op een rij:

  • Artisanale producten van uitstekende kwaliteit
  • Technische ondersteuning en persoonlijk advies
  • Flexibele service
  • Online bestellen mogelijk
fronticon1

Smaakvolle broden

Het ene brood is het andere niet. Wij, warme bakkers, maken het verschil. Met de stielkennis die we hebben geërfd en bijgeschaafd.

fronticon2

Heerlijke patisserie

Hier worden de heerlijkste pateekes en taarten bereid, volledig artisanaal en volgens de regels van de kunst. Dat betekent met échte boter, zonder kleur-en geurstoffen.

Onze klanten,
en daar zijn we fier op.