MEER DAN EEN BAKKERIJ

ALTIJD KRAAKVERS &
AMBACHTELIJK.

In 1993 opende Carl zijn eerste bakkerijwinkel in Bonheiden. In die tijd haalde hij zijn producten nog bij een warme bakker in de buurt. Begeesterd door kwaliteit besloot Carl al snel om zelf de stiel van het bakken te leren. Tegenwoordig staat Bakkerij Carl bekend in Bonheiden, Mechelen, Lier en omstreken met meerdere winkels en verschillende broodautomaten.

Een team van gepassioneerde vakmensen gaat elke dag opnieuw de uitdaging aan om verse, ambachtelijke en vooral smaakvolle producten aan te bieden.

Er wordt gewerkt in een hygiënische omgeving, met de allerbeste ingrediënten en volgens unieke recepturen. Net zoals het hoort in een ambachtelijke bakkerij.

Bij bakkerij Carl geurt het meerdere keren per dag naar vers gebakken brood en pistolets. Alle brood en patisserie wordt steeds in de plaatselijke ateliers of de winkels zelf gebakken. In het weekend branden de ovens zelfs tot ver in de namiddag. Altijd kraakvers en ambachtelijk, dát garanderen wij! Nu en in de toekomst.

INGEBAKKEN VAKMANSCHAP
SMAAKVOLLE BRODEN

Het ene brood is het andere niet. Wij, warme bakkers, maken het verschil. Met de stielkennis die we hebben geërfd en bijgeschaafd. Met de kwaliteit van onze ingrediënten. Met de tijd die we geven aan het gistingsproces. En de tijd die het deeg nodig heeft om te rusten en te rijzen. Dan pas mag het de oven in.

Weet je wat mensen wereldwijd als één van de heerlijkste geuren beschrijven? Die van vers brood. Kom maar eens je neus ophalen in één van onze bakkerijen. Geef je ogen de kost, kies het brood waar je vandaag het meest zin in hebt en zet straks je tanden in een boterham die smaakt zoals een boterham al eeuwen lang hoort te smaken!

ZOET VAKMANSCHAP
HEERLIJKE PATISSERIE

Wie feest zegt, denkt aan zoetigheid! Bij bakkerij Carl kies je uit een ruim assortiment aan taarten, tarteletten en pateekes. Verwen jezelf en je gasten met een heerlijke fruittaart, rijkelijk belegd met dagvers fruit. Een theekransje met je lievelingsgebak, een aardbeiencroutje met een crunchy bodem van zanddeeg met een smeuïge vulling…Heerlijk én gezellig. Al ons gebak wordt artisanaal bereid volgens onze eigen authentieke recepten uit bomma’s tijd. Dat betekent steeds met eerlijke producten en met échte boter.

Voor onze koffiekoeken kom je met plezier je bed uit. Ben je geen vroege vogel? Bestel je favoriete viennoiserie dan gewoon online. Terwijl jij nog even verder soest wordt je bestelling klaargemaakt. Zeg nu zelf, wat is er beter dan een crèmekoek gevuld met onze eigen crème pâtissière en een dun laagje chocolade van Callebaut? Zalig zoet en puur. Dat is genieten.

PUUR VAKMANSCHAP
SMEUÏGE CHARCUTERIE

Wat ligt er vandaag tussen jouw boterhammen? Naast brood en banket biedt bakkerij Carl een uitgebreid assortiment aan broodbeleg. Wij snijden onze kazen, hespen en worsten nog graag vers voor je aan. Ook via de webwinkel kan je jouw favorieten bestellen. Alles wordt klaargemaakt in de winkel van jouw keuze.

We zijn fier op onze zelfbereide vleeswaren. Volgens onze klanten behoren het ovenbereid rosbief en malse varkensgebraad tot de absolute toppers. Ook de meeste salades worden in eigen ateliers gemaakt. Wist je dat onze kippensla en kipcurry boordevol vlees zitten? Daarmee maken wij het verschil. Proef ook onze seizoensgebonden specialiteiten!

TIP! Heb je een speciale gelegenheid in het vooruitzicht? Serveer een mooi versierde vleesschotel of kaasplank en blijf gezellig bij je gasten zitten. Geen gedoe, gewoon bestellen.

DAT PROEF JE
VERFIJNDE TRAITEUR

In onze keukens worden dagelijks verse maaltijden bereid, van spaghetti ’s, stoverijen en tongrolletjes in witte wijnsaus tot echte feestgerechten zoals gourmetten en fondueschotels. Ons traiteurteam denkt mee met jou en de seizoenen. De chef-koks gaan elke dag opnieuw op zoek naar nieuwe producten en recepten. Zo zorgen wij voor voldoende variatie in ons assortiment. In een deel van onze winkels vind je ons volledige assortiment aan bereide gerechten terug in de selfservice.

Ons keukenteam is zeer nauw betrokken bij het volledige kookproces. Dit start reeds bij de keuze van onze leveranciers. De chef-koks gaan vaak zelf mee naar de groenteveiling en ook onze vleesleveranciers worden zeer bewust gekozen. We gaan alleen voor de allerbeste kwaliteit, voor smaakvolle gerechten.

Onze winkels

Putsesteenweg 59, 2820 Bonheiden
T: 015/55.80.04
F: 015/34.91.29
putsesteenweg@bakkerijcarl.be

Zoetewei 23, 2580 Putte
T: 015/65.79.07
F: 015/65.79.07
zoetewei@bakkerijcarl.be

Battelsesteenweg 422, 2800 Mechelen
T: 015/63.56.24
F: 015/63.68.22
battel@bakkerijcarl.be