BAKKERIJ CARL:

MEER DAN
EEN BAKKERIJ

Blijf op de hoogte
van onze laatste nieuwtjes

NIEUWE CREATIES & OVERHEERLIJKE KLASSIEKERS

NIEUWE CREATIES & OVERHEERLIJKE KLASSIEKERS

Onze banketbakkers en patissiers hebben zichzelf weer overtroffen om jullie de komende herfst- en winterperiode te voorzien van een aantal nieuwe en klassieke ...

BROOD VAN DE MAAND: NOIRETTE

BROOD VAN DE MAAND: NOIRETTE

Vanaf morgen kan u weer genieten van een nieuw #BroodvandeMaand Het Noirette-brood is een zeer donker meergranen- en meerzadenbrood rijk aan onverzadigde ...

HERFSTKOEKJES & CHOCOLADE

HERFSTKOEKJES & CHOCOLADE

De herfst heeft zijn intrede alvast niet gemist! 🍂🌧️ Om deze 'herfstblues' tegen te gaan kan je in onze winkelpunten alvast een aantal overheerlijke ...

Traiteur: Herfst- en winterassortiment

Traiteur: Herfst- en winterassortiment

Onze chef-traiteur heeft enkele creatieve en culinaire ideeën omgezet naar een nieuw herfst- en winterassortiment. 👨‍🍳 🍂 Het assortiment zal ...

BROOD VAN DE MAAND: NAOMI

BROOD VAN DE MAAND: NAOMI

Het Naomibrood is het ambachtelijke bakresultaat van tarwe & rogge. De donkere luchtige kruim vormt samen met de krokante korst een verrassende combinatie. ...

BACK TO SCHOOL: OVENVERS BROOD

BACK TO SCHOOL: OVENVERS BROOD

Zijn de kids klaar voor morgen 📚🎒? Onze gepassioneerde bakkers zorgen er alvast voor dat op éénder welk moment je bij ons binnenstapt, zelfs tot ver in ...

BACK TO SCHOOL: SLAATJES

BACK TO SCHOOL: SLAATJES

Maak van de eerste schooldag een extra leuke dag met verrassend lekker beleg op de boterham 🥪 Je kan kiezen uit 2 Back-To-School slaatjes: 🎒 Bretonse Kip ...

TVDW: FRAMBOZEN SLAGROOM

TVDW: FRAMBOZEN SLAGROOM

Verse frambozen op een zacht slagroomlaagje ... 🤤 Onze #TaartvandeWeek is de ideale manier om de dag (en week) met een heerlijke smaak te doorbreken 😆 ...

BROOD VAN DE MAAND: KOALA

BROOD VAN DE MAAND: KOALA

Deze maand mag een oude bekend alvast pronken als #BroodvandeMaand Het Koalabrood is bereid met paarse tarwe. Deze tarwevariëteit groeit alleen buiten ...

Volgende