15 okt NIEUWE CREATIES & OVERHEERLIJKE KLASSIEKERS
Onze banketbakkers en patissiers hebben zichzelf weer overtroffen om jullie de komende herfst- en winterperiode te voorzien van een aantal nieuwe en klassieke creaties! ?
Mokka/Marsepein Patéke
Laagjes biscuit met heerlijke mokka crème omhuld in een jasje van marsepeinNIEUW!
Saint Tropez
Chocomousse omhuld met een dun laagje abrikozenbavarois en krokantje (tartine russe)NIEUW!
Brownie
Overheerlijke brownie van smeuïge melkchocolade
NIEUW!
Forêt Noire 1P
Laagje chocoladebiscuit afgewisseld met verse slagroom en chocomousse omhuld met melkchocoladeNIEUW!
Forêt Noire 4P
Laagje chocoladebiscuit afgewisseld met verse slagroom en chocomousse omhuld met melkchocoladeNIEUW!
Biscuitje Vanille
De smakelijke combinatie van biscuit met licht vanille Crème au Beurre
NIEUW!
Profiterolgebak 1P
Profiteroles gevuld met slagroom (walnootsmaak) overladen met een overheerlijke ganacheNIEUW!
Profiterolgebak 4P
Profiteroles gevuld met slagroom (walnootsmaak) overladen met een overheerlijke ganacheNIEUW!
Lepelbiscuit Mandarijn
Zachte bavarois van mandarijn en een laagje diplomat afgewerkt met verse mandarijntjesNIEUW!
Zwarte Woud Spie
Chocoladebiscuit met een heerlijke kriekenvulling, vers slagroom en chocomousseKLASSIEKER
Appelstrüdel
Overheerlijk Oostenrijks appelgebak dat zowel koud als warm geserveerd kan wordenKLASSIEKER
Notentaart
Samenstelling van Crème Patissière, slagroom met walnootsmaak en gebakken amandeltjesKLASSIEKER
Kom zeker eens langs in onze winkels of bestel één van deze nieuwkomers of klassiekers online.