19 sep Traiteur: Herfst- en winterassortiment
Dit weekend gaat het herfstseizoen officieel van start!
Het signaal voor onze chef-traiteur om enkele creatieve en culinaire ideeën om te zetten naar een nieuw herfst- en winterassortiment. ?? ?
Het assortiment zal bestaan uit een aantal variabele en vaste gerechten. Hieronder krijgt u alvast een overzicht.
Assortiment:
Soepen:
– Tomaten & minestronesoep (vast in het assortiment)
– Witloofsoep & Preisoep (van 16/09 tem. 13/10)
Dagschotels:
– Kipfilet op grootmoeders wijze met wortelpure (van 16/09 tem. 13/10)
– Kalkoensgebraad archiduc (vast)
– Tongrol witte wijnsaus (vast)
– Varkenshaasje peperroom (vast)
– Stoofvlees met boontjes en rosties (vast)
Eenpansgerechten:
– Balletjes in tomatensaus (tot het einde van het seizoen)
– Hongaarse goulash (tot het einde van het seizoen)
– Kalfsfricassee (tot het einde van het seizoen)
– Bolognaise (vast)
– Stoofvlees (vast)
– Vol-au-vent (vast)
Pasta’s:
– Macaroni kaas/ham (tot het einde van het seizoen)
– Spaghetti Bolognaise (vast)
– Pappardelle scampi rode pesto (vast)
Smakelijk! ?
Vind hier jouw dichts bijzijnde Bakkerij Carl winkelpunt