
17 sep Traiteur: Herfst- en winterassortiment
Onze chef-traiteur heeft enkele creatieve en culinaire ideeën omgezet naar een nieuw herfst- en winterassortiment. ?? ?
Het assortiment zal bestaan uit een aantal variabele en vaste gerechten. Hieronder krijgt u alvast een overzicht.
Soepen:
– Tomaten & minestronesoep (vast in het assortiment)
– Witloofsoep & Preisoep (van 16/09 tem. 13/10)
Dagschotels:
– Kipfilet Grand-Mère met wortelpuree (van 16/09 tem. 13/10)
– Kalkoengebraad met erwtjes en wortelen (vast)
– Tongrol in witte wijnsaus (vast)
– Varkenshaasje met worteltjes en peperroomsaus (vast)
– Stoofvlees met boontjes en rosties (vast)
– Spaghetti Bolognaise (vast)
Éénpansgerechten:
– Gehaktballetjes in tomatensaus
– Hongaarse goulash
– Kalfsblanket
– Bolognaisesaus
– Stoofvlees
– Vol-au-vent
Smakelijk! ?
Vind hier jouw dichts bijzijnde Bakkerij Carl winkelpunt