Suggestie van de Chef: Zalmfilet & 2 nieuwe soepen

Suggestie van de Chef: Zalmfilet & 2 nieuwe soepen

Het Herst- en winterassortiment van onze Chef Traiteur werd deze week (licht) aangepast met de toevoeging van 2 nieuwe soepen en dagschotel.

Met de Boschampignon- en pompoensoep krijgt u de keuze uit twee seizoensgebonden soepen. Ideaal als opwarmer voor de koelere avonden.

De vernieuwde dagschotel is alvast het neusje van de zalm 😉
De verse Zalmfilet op een bedje van Witte Wijnsaus en Spinazie werd afgewerkt met onze smeuïge aardappelpuree.

Assortiment:

Soepen:
– Tomaten & minestronesoep (vast in het assortiment)
– Boschampignon & Pompoensoep

Dagschotels:
– Zalmfilet met witte wijnsaus, spinazie en aardappelpuree
– Kalkoensgebraad archiduc (vast)
– Tongrol witte wijnsaus (vast)
– Varkenshaasje peperroom (vast)
– Stoofvlees met boontjes en rosties (vast)

Eenpansgerechten:
– Balletjes in tomatensaus (tot het einde van het seizoen)
– Hongaarse goulash (tot het einde van het seizoen)
– Kalfsfricassee (tot het einde van het seizoen)
– Bolognaise (vast)
– Stoofvlees (vast)
– Vol-au-vent (vast)

Pasta’s:
– Macaroni kaas/ham  (tot het einde van het seizoen)
– Spaghetti Bolognaise (vast)
– Pappardelle scampi rode pesto (vast)

Smakelijk! 🍽 🥄

Vind hier jouw dichts bijzijnde Bakkerij Carl winkelpunt